majdnem kocka

kütyük, zenék, mindenféle, ami fennakad egy csillag vagy kocke szűrőjén

napi érdekes

eBuddy powa'

2007.09.26. 00:38 nix

összkonfortos

De tényleg, ezt így hogy?

Hölgyeim!
Csinos 18-45 közötti hölgynek vagy hölgyeknek átengendém albérletbe Moszkva tér környéki 50nm-es bútorozott 2 szobás összkonfortos, nemrég felújított lakásomat. Ha nem szeretnél lakásra költeni, de nőiességeddel szívesen elkápráztatsz időnként ha meglátogatlak, akkor itt a lehetőség. Amennyiben érdekel kérlek írjál pár szót magadról és küldjél fényképet is a ******@*********.hu emailcimre

Remélem, Zs-nek van igaza, és az egész csak "valami beugrató szocioriportos valami", és a valóságban nincs is ilyen. (Ja, igen: tudom, hogy összkomfortos, nem én írtam el.)

[update] Tévedtem, ez mindent visz: www.hudejolakas.com [via web 0.1]

1 komment

Címkék: szocio budapest fura hangeri


A bejegyzés trackback címe:

https://majdnemkocka.blog.hu/api/trackback/id/tr55177160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donofrió 2007.09.26. 07:20:06

Dehogy nincs,még olyanabb is,csak úgy látszik még fiatalok vagyto,és nem találkoztatok elég perverz,szemét emberrel.Majd fogtok!
süti beállítások módosítása